Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

10 anys TÀG

10€

Detalls

Data:
Septembre 28
Hora:
7:00 pm - 10:30 pm
Cost:
10€
Web:
tagelvendrell.cat

Organitzador

Teatre Àngel Guimerà
Telèfon:
977665684
Correu electrònic:
info@tagelvendrell.cat
Web:
tagelvendrell.cat

01-10è aniversari TÀG

10 anys del TÀG amb The Beatles Jazz Project i “Terra baixa” del Grup de Teatre Inestable

The Beatles Jazz Project
Hora: 19 h

Intèrprets
Gemma Rafecas, veu
Albert Recasens, piano
David Ibarz, baix elèctric
Joan Anton Romagosa, bateria

The Beatles Jazz Project escull temes de la coneguda banda de Liverpool i se’ls fa seus fent-los passar pel sedàs del jazz, de la música moderna i de les músiques improvisades.
De fet, The Beatles Jazz Project entén la paraula jazz com a concepte d’agafar un tema i variar-lo jugant amb la improvisació i la variació rítmica, melòdica i harmònica combinant-ho amb l’adaptació de temes de “The Beatles” en els diferents estils del jazz i la música moderna.

Terra baixa explicada per la Nuri
Hora: 20.30 h

Autor: Àngel Guimerà
Adaptació: Roger Llovet
Direcció i readaptació: Pep Vinyes
Intèrprets: Ester Miret, Gemma Ruiz, Enric Batlle, Mònica Tutusaus, Hermini Caballero, Carles Guasch, Joan Ferré, Pere Joan Rovira, Nil Vinyes, Àngels Navarro, Jaume Alsina i Jordi Pla
Companyia: Grup de Teatre Inestable del Vendrell (GTIV)

“NURI: Déu meu! Però, per què vol que li conti tot això aquest home? D. Àngel, D. Àngel Guimerà, un escriptor de Barcelona… Barcelona! Em diu a la carta que li han parlat de la Marta i d’en Manelic, del senyor Sebastià…, i de mi, de la Nuri, la que sap tota la història! Que la recordi, per explicar-li? Si la tinc tota al cap per reviure tot el que va passar aquí, en aquest mateix molí on la Marta era molinera, com jo ho sóc ara… bé, com ho era, que el tanquen i em fan deixar-lo. Jo tenia onze anys….”