Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Autoretrato de un joven capitalista español

5€

Detalls

Data:
November 14
Hora:
8:30 pm - 10:00 pm
Cost:
5€
Web:
tagelvendrell.cat

Organitzador

Teatre Àngel Guimerà
Telèfon:
977665684
Correu electrònic:
info@tagelvendrell.cat
Web:
tagelvendrell.cat

07-Autoretrato

SUSPÈS

Atenent les recomanacions rebudes per part de la Generalitat de Catalunya per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19), l’Ajuntament del Vendrell ha decidit suspendre l’activitat prevista al Teatre Àngel Guimerà, a l’Auditori Pau Casals, i a l’Auditori del Tívoli, durant un període de 15 dies.
A totes aquelles persones que tinguin entrades pels espectacles programats durant aquests dies, se’ls farà la devolució corresponent.

Autoria, direcció i interpretació: Alberto San Juan

“Fiel a mi entorno, en octubre de 2012 me veo sin trabajo y con grandes deudas. Un hombre de mediana edad y buena posición social probando de pronto el sabor de la exclusión. ¿Qué ha pasado aquí?, me pregunto angustiado. Autorretrato es la búsqueda de posibles respuestas. La confesión de pequeños fragmentos de mi vida como excusa para hablar de la vida en mi país desde que nací, en los últimos años del franquismo. Dictadura, transición, ¿democracia?”
Alberto San Juan, membre fundador de la companyia Animalario, es presenta en solitari amb Autorretrato de un joven capitalista español per mostrar-nos la seva visió, sempre crítica –i irònica– de l’actualitat vigent i de la història.

Festival En Veu Alta: www.enveualta.com