Carregant Esdeveniments

Oques Grasses

6€ - 13€

Detalls

Data:
Desembre 9
Hora:
8:30 pm - 10:00 pm
Cost:
6€ - 13€
Web:
http://tagelvendrell.cat

Organitzador

Teatre Àngel Guimerà
Telèfon:
977665684
Correu electrònic:
info@tagelvendrell.cat
Web:
tagelvendrell.cat

14-Oques Grasses

“Oques Grasses  presenta “Meravellós desastre”, un espectacle teatral i musical que es podrà veure només en cinc ocasions, una de les quals al TÀG”

Oques Grasses presenta “Meravellós desastre”, un espectacle teatral i musical que es podrà veure només en cinc ocasions, amb el qual s’acomiadaran fins el 2019, després d’una primera etapa de carrera que compta amb 3 discos, pràcticament 400 concerts i 7.000.000 de reproduccions a Youtube.

L’obra, que pretén ser una reflexió al voltant de la vida i de l’amor, comptarà amb la col•laboració dels dos actors catalans Galdric Plana i Anna Bussanya, que portaran el pes narratiu de l’obra. Pel que fa a la música, l’obra “desconstrueix” en diferents formats moltes de les cançons dels Oques Grasses i les reordena per a complementar el relat que desenvolupen els actors. Una de les perles de “Meravellós desastre” són les tres cançons noves i inèdites que inclouran per a l’ocasió i que posteriorment formaran part del seu quart treball d’estudi.

La conclusió de “Meravellós desastre” és com la vida: no hi ha conclusió. El públic que hi pugui assistir haurà de treure la seva pròpia experiència d’un espectacle amb el què tothom s’hi podrà reconèixer.

Intèrprets:
Arnau Altimir, bateria i veu
Guillem Realp, baix i veu
Joan Borràs, teclat i veu
Josep Valldeneu, saxo i veu
Miquel Biarnés, trombó, percussió i veu
Miquel Rojo, trompeta i veu
Josep Montero, guitarra i veu principal
Galdric Plana i Anna Busanya, actors