Tag el Vendrell http://tagelvendrell.cat Tue, 16 Jul 2019 18:12:27 +0000 ca hourly 1 http://tagelvendrell.cat/wp-content/uploads/2016/12/logo_TAG-150x75.png Tag el Vendrell http://tagelvendrell.cat 32 32 Es presenta el muntatge ‘Vaselina’, que compta amb el suport del Teatre Àngel Guimerà http://tagelvendrell.cat/es-presenta-el-muntatge-vaselina-que-compta-amb-el-suport-del-teatre-angel-guimera/ http://tagelvendrell.cat/es-presenta-el-muntatge-vaselina-que-compta-amb-el-suport-del-teatre-angel-guimera/#respond Tue, 16 Jul 2019 18:12:27 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=989 Aquest matí s’ha presentat l’obra ‘Vaselina’, de la productora Bitò, un muntatge que té el suport del Teatre Àngel Guimerà.
‘Vaselina’ explica la història d’uns éssers humans derrotats, abatuts, abandonats en un racó del món que primer els va il·lusionar, després se’n va aprofitar i finalment, ridiculitzar tràgicament. És la història dels que no han pogut pertànyer al món de l’èxit i el benestar. Un existencialisme de taverna on cada desig és un fracàs. Pares desesperats i fills sense futur es veuen les cares en l’únic instant que els ha concedit la pròpia supervivència. Víctimes i botxins de la lluita pel poder i l’amor.

]]>
http://tagelvendrell.cat/es-presenta-el-muntatge-vaselina-que-compta-amb-el-suport-del-teatre-angel-guimera/feed/ 0
La coneguda Lloll Bertran, diumenge al TÀG http://tagelvendrell.cat/la-coneguda-lloll-bertran-diumenge-al-tag/ http://tagelvendrell.cat/la-coneguda-lloll-bertran-diumenge-al-tag/#respond Mon, 29 Apr 2019 10:39:59 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=984 El secret de la Lloll és un conte teatralitzat, la història romàntica d’un comte francès i una cupletista catalana, plena d’aventures, sorpreses i bogeries. Un espectacle fresc i divertit, on la Lloll fa tots els papers de l’auca i desplega el seu ofici i el seu art com a gran show-woman. L’espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat: aquesta història de suspens, en què conviuen personatges ben variats i algun de molt actual, inclou un bon assortit d’estils musicals.

La Lloll sedueix el públic amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d’emocionar. Fa oblidar penes i preocupacions als espectadors, que potser al final es preguntaran si tot això que explica és o no ficció. Però, tal com diu el conte…, potser sí, potser no.

Autoria i direcció: Lloll Bertran

Intèrprets: Lloll Bertran, Ariadna Cabiró / Isaac Fonoll (piano), Bernat Cot / Eduard Autonell (fent el que faci falta)

Producció: Anexa

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h. Es poden comprar també al web www.ticketea.com i al mateix dia de l’espectacle, 1 hora abans.

EL SECRET DE LA LLOLL’

Dia: Diumenge 5 de maig

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 18 h

Durada aproximada: 1 hora i 10 minuts

Preu: 10 euros

Preu amb descompte: 7 euros

]]>
http://tagelvendrell.cat/la-coneguda-lloll-bertran-diumenge-al-tag/feed/ 0
L’absurditat d’una guerra, al nou projecte (off) Temporada http://tagelvendrell.cat/labsurditat-duna-guerra-al-nou-projecte-off-temporada/ http://tagelvendrell.cat/labsurditat-duna-guerra-al-nou-projecte-off-temporada/#respond Tue, 23 Apr 2019 10:01:42 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=982 El Temporada ha arribat aquest 2019 amb una novetat, el projecte (Off) Temporada, que inclou 3 propostes teatrals: ‘Rosita’, ‘Khalid. L’heroi cosmològic’ i ‘Wasted’. Espectacles de petit format, on públic i actors compartiran escenari al Teatre Àngel Guimerà, amb un aforament limitat i reduït. Un tipus d’experiència teatral que es realitza a diverses ciutats, amb èxit considerable, i que s’ha volgut apostar per incorporar-ho a la programació cultural del Vendrell.

La primera cita amb aquest nou projecte, ‘Rosita’, va ser tot un èxit, i aquesta setmana arriba un espectacle emmarcat en aquest cicle: ‘Khâlid. L’heroi cosmològic’, una història que ens situa a Síria, l’any 2017, una ciutat on ha apargut la lluna, Khâlid, de 5 anys, una nena que lluita per no perdre la innocència. Khâlid vol dir etern. Khâlid és el nom que li van posar poc abans de néixer, poc abans de saber que seria una nena. Les nenes no poden anar a la lluna, les nenes no poden ser astronautes. Una nau estratosfèrica es disposa a allunyar-se de la terra. És un coet d’última generació capaç de transportar-te en direcció a la lluna, allà on s’acaba el temps i tot és possible; allà on pots volar. L’heroi cosmològic pilota per l’espai, però l’espai no fa soroll, només en fa a les pel·lícules.

La dramaturga i directora Helena Gracia narra, al llarg de l’obra, l’esforç d’una nena siriana per transformar en màgia un món que veu il·lògic.

Aquest muntatge teatral ha estat les 2 primeres setmanes d’abril a la Sala Atrium de Barcelona, i el proper divendres es podrà veure al Teatre Àngel Guimerà.

La peculiaritat d’aquest nou projecte és que té un format íntim, molt directe amb els actors, i per això és molt important la reserva prèvia d’entrades, ja que l’aforament és molt limitat. Per fer-ho, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h.

‘KHÂLID. L’HEROI COSMOLÒGIC’

Dia: divendres 26 abril

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

]]>
http://tagelvendrell.cat/labsurditat-duna-guerra-al-nou-projecte-off-temporada/feed/ 0
Arriba un altre èxit al TÀG, ‘Escape Room’, amb les entrades esgotades http://tagelvendrell.cat/arriba-un-altre-exit-al-tag-escape-room-amb-les-entrades-esgotades/ http://tagelvendrell.cat/arriba-un-altre-exit-al-tag-escape-room-amb-les-entrades-esgotades/#respond Mon, 08 Apr 2019 16:48:18 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=979 El cartell de ‘Sold out’ tornarà penjar-se a les taquilles del Teatre Àngel Guimerà aquest dissabte. L’obra ‘Escape Room’ té les entrades esgotades des de fa setmanes, fet que corrobora, un dia més, la gran acceptació que està tenint la programació del Temporada.

L’argument inicia quan dues parelles d’amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d’Hostafrancs, on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat… Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.

Sortir d’aquest escape room no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia… una comèdia de por!

Autoria i direcció: Joel Joan i Hèctor Claramunt

Intèrprets: Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives

Producció: Arriska i Focus

ESCAPE ROOM’

Dia: Dissabte 13 d’abril

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Durada aproximada: 1 hora i 45 minuts

Preu: 25 euros

Preu amb descompte: 20 euros

]]>
http://tagelvendrell.cat/arriba-un-altre-exit-al-tag-escape-room-amb-les-entrades-esgotades/feed/ 0
Entrades exhaurides per ‘David Guapo’ http://tagelvendrell.cat/entrades-exhaurides-per-david-guapo/ http://tagelvendrell.cat/entrades-exhaurides-per-david-guapo/#respond Sat, 30 Mar 2019 11:05:42 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=976 Aquest proper divendres arriba un nou èxit de la programació del Temporada, amb totes les entrades exhaurides. El Teatre Àngel Guimerà serà l’escenari dels monòlegs de David Guapo, considerat un dels millors còmics del panorama estatal.

L’humorista està consolidat com a còmic multidisciplinari, tal com es pot comprovar en les seves aparicions a televisió cantant a ‘Tu cara me suena’, fent monòlegs a ‘El club de la comèdia’ i, recentment, en la seva faceta com a actor en ‘Señor, dame paciencia’, d’Álvaro Díaz i en ‘Sin rodeos’, de Santiago Segura, dues de les comèdies espanyoles més taquilleres dels últims anys. Els seus espectacles són un desplegament de talent: acting, improvisació i música, combinats sempre amb humor, ironia i pocavergonya, en un to blanc i familiar que el fa apte per a tots els públics.

DAVID GUAPO – ‘#quenonosfrunjanlafiesta1#

Dia: Divendres 5 d’abril

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Durada aproximada: 1 hora i 20 minuts

Preu: 20 euros

Preu amb descompte: 15 euros

]]>
http://tagelvendrell.cat/entrades-exhaurides-per-david-guapo/feed/ 0
Un espectacle musical carregat d’imaginació i tendresa http://tagelvendrell.cat/un-espectacle-musical-carregat-dimaginacio-i-tendresa/ http://tagelvendrell.cat/un-espectacle-musical-carregat-dimaginacio-i-tendresa/#respond Sat, 16 Mar 2019 18:35:27 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=973 Formigues, veïnes tafaneres, astronautes i astrònoms, equilibristes de circ, dones d’aigua, princeses d’anar per casa… Per un instant, Jordi, Claudi i Toni faran volar la imaginació i somiar desperts a través dels seus records i les seves cançons.

Aquests seran uns trets característics del proper espectacle familiar que arribarà aquest proper diumenge al Teatre Àngel Guimerà, a càrrec d’una companyia que actua per primera vegada a l’equipament del Vendrell.

La Tresca i Xirriquiteula feia molt de temps que s’anaven fent l’ullet, en les seves trobades parlaven i s’entenien. L’admiració, el respecte i sobretot l’amistat han fet que s’ajuntessin per preparar aquest espectacle. S’han agafat la mà per una estona, i han fet un saltet endavant.

Un espectacle musical, familiar i senzill, proper, ple de tendresa i de sentit de l’humor, nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre.

Intèrprets:

Direcció: Iolanda Llansó

Intèrprets: Toni López, Jordi López i Claudi Llobet

Composicions i arranjaments musicals: La Tresca i la Verdesca

Companyia: Xirriquiteula Teatre i La Tresca i la Verdesca

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h. Es poden comprar també al web www.ticketea.com i al mateix dia de l’espectacle, 1 hora abans.

‘PER UN INSTANT’

Dia: Diumenge 24

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 18h

Preu: 6€ (4€ amb descompte) Gratuït per als menors de 3 anys.

]]>
http://tagelvendrell.cat/un-espectacle-musical-carregat-dimaginacio-i-tendresa/feed/ 0
Arrenca el nou projecte (off) Temporada, amb doble sessió http://tagelvendrell.cat/arrenca-el-nou-projecte-off-temporada-amb-doble-sessio/ http://tagelvendrell.cat/arrenca-el-nou-projecte-off-temporada-amb-doble-sessio/#respond Sat, 16 Mar 2019 18:32:48 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=971 El Temporada ha arribat aquest 2019 amb una novetat, el projecte (Off) Temporada, que inclou 3 propostes teatrals: ‘Rosita’, ‘Khalid. L’heroi cosmològic’ i ‘Wasted’. Espectacles de petit format, on públic i actors compartiran escenari al Teatre Àngel Guimerà, amb un aforament limitat i reduït. Un tipus d’experiència teatral que es realitza a diverses ciutats, amb èxit considerable, i que s’ha volgut apostar per incorporar-ho a la programació cultural del Vendrell.

La primera cita amb aquest nou projecte, ‘Rosita’, ha esgotat ja totes les entrades (divendres 22 març), i per poder donar resposta a la gran demanda, s’ha programat una nova sessió, el dia anterior a la data programada, dijous 21, a les 20.30h.

La companyia Proscenio Teatro interpretarà ‘Doña Rosita la soltera o el Lenguaje de las flores’, de Federico García Lorca. Una obra inspirada en les vivències de la seva cosina Clotilde García Picossi, que va mantenir una relació amorosa amb el seu cosí germà Màximo Delgado García.

Després de viatjar a la província argentina de Tucumán, aquest jove va contreure matrimoni amb una altra dona. Malgrat les circumstàncies, Lorca va deixar clar, almenys en la seva versió de la història, que el noi mai va deixar d’enviar correspondència a Clotilde per fer-li saber el seu desig de tornar i casar-se amb ella.

La peculiaritat d’aquest nou projecte és que té un format íntim, molt directe amb els actors, i per això és molt important la reserva prèvia d’entrades, ja que l’aforament és molt limitat. Per fer-ho, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h.

‘ROSITA’

Dia: Dijous 21 (entrades disponibles) i divendres 22 de març (entrades esgotades)

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Durada aproximada: 60’

]]>
http://tagelvendrell.cat/arrenca-el-nou-projecte-off-temporada-amb-doble-sessio/feed/ 0
Repartiment de luxe amb ‘El preu’, aquest dissabte al TÀG http://tagelvendrell.cat/repartiment-de-luxe-amb-el-preu-aquest-dissabte-al-tag/ http://tagelvendrell.cat/repartiment-de-luxe-amb-el-preu-aquest-dissabte-al-tag/#respond Mon, 11 Mar 2019 19:11:30 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=969 Aquest proper dissabte el Teatre Àngel Guimerà serà l’escenari d’una de les principals obres d’aquest semestre, amb un repartiment de luxe, i després d’haver acumulat èxits a la taquilla del teatre Goya, a Barcelona.

‘El preu’ és la història de dos germans que es retroben a les golfes de la casa fa­miliar després de 16 anys sense fer-se. La casa ha de ser enderrocada aviat i en Víctor, un hu­mil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Es­ther convoquen el germà gran, en Walter, cirurgià d’èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars. Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l’úni­ca cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar els protago­nistes sobre com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions

L’obra, escrita per Arthur Miller i dirigida per Sílvia Munt, està interpretada per quatre figures destacades de l’escena teatral catalana: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom.

Les entrades es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix TÀG, una hora abans de l’inici. És recomanable la compra anticipada per a tothom qui hi vulgui assistir, ja que la demanda, de moment, ja ha superat més de la meitat de l’aforament.

‘EL PREU’

Dia: Dissabte 16 de març

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

]]>
http://tagelvendrell.cat/repartiment-de-luxe-amb-el-preu-aquest-dissabte-al-tag/feed/ 0
La premiada obra ‘La gallina dels ous d’or’ arriba diumenge al TÀG http://tagelvendrell.cat/el-tag-recuperara-dissabte-la-historia-real-de-les-fosses-comunes-2/ http://tagelvendrell.cat/el-tag-recuperara-dissabte-la-historia-real-de-les-fosses-comunes-2/#respond Fri, 01 Mar 2019 17:35:48 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=966 Aquest proper diumenge dia 10 el Teatre Àngel Guimerà continuarà la seva programació del Temporada 2019, amb una obra dirigida al públic familiar, que ha estat nominada als premis MAX com a millor espectacle infantil i familiar.

‘La gallina dels ous d’or’ parteix d’una pregunta que cal fer-nos tots plegats: ‘Ens agraden els diners…? Molt?’

Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or. A partir d’aquí, l’espectador s’haurà d’imaginar què faria si aquest fet li passés a ell mateix…

‘La gallina dels ous d’or’ és una història que explica que els diners són un “cuento”. En definitiva, es tracta d’una bonica narració sobre la riquesa, la pobresa i l’avarícia.

Aquesta obra familiar que acollirà el TÀG ha estat distingida amb diferents premis reconeguts, com el premi FETEN 2017 Millor Direcció, el premi DRAC D’OR 2017 del Jurat Infantil, i el Premi DRAC D’OR 2017 de les autonomies. Aquest mes de febrer s’ha estat representant al Teatre Nacional de Catalunya.

Autoria: Zum-Zum Teatre

Direcció: Ramon Molins

Intèrprets: Begonya Ferrer / Ares Piqué i Ramon Molins / Albert Garcia

Producció: Zum-Zum Teatre

Les entrades es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix TÀG, una hora abans de l’inici.

‘LA GALLINS DELS OUS D’OR’

Dia: Diumenge 10 de març

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 12 h

Edat recomanada: A partir de 4 anys

Durada aproximada: 55 minuts

Preu: 6 euros

Preu amb descompte: 4 euros

Gratuït per als menors de 3 anys

]]>
http://tagelvendrell.cat/el-tag-recuperara-dissabte-la-historia-real-de-les-fosses-comunes-2/feed/ 0
El TÀG recuperarà dissabte la història real de les fosses comunes http://tagelvendrell.cat/el-tag-recuperara-dissabte-la-historia-real-de-les-fosses-comunes/ http://tagelvendrell.cat/el-tag-recuperara-dissabte-la-historia-real-de-les-fosses-comunes/#respond Mon, 18 Feb 2019 11:32:09 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=963 Aquest dissabte el Teatre Àngel Guimerà estrena la seva programació del Temporada 2019, amb una obra de teatre marcadament històrica, ‘Memòria de les oblidades’.

A la mort del dictador, i en el pas cap a la democràcia, la societat no té en compte el patiment de moltes persones oblidades a les fosses comunes. Famílies senceres van invertir temps i diners intentant trobar els cossos dels seus familiars per dignificar-los sense èxit.

L’obra ‘Memòria de les oblidades’, fonamentada en la documentació facilitada pels historiadors del Fòrum de Tarragona per la Memòria, intenta recrear la vida de quatre dones empresonades a la presó de les Oblates i recordar l’única afusellada que encara roman a la fossa comuna de la ciutat.

Per tant, l’espectador es situa al finalitzar la Guerra Civil espanyola, quan el règim franquista inicia una etapa de repressió entre els considerats contraris. Milers de persones marxaran a l’exili, mentre que altres patiran el control, la humiliació, judicis sense cap mena de garantia, deportacions, empresonaments i morts.

Quatre dones, la Maria, l’Annita, la Dolores i la Teodora, seran jutjades, condemnades a la presó i, seguint la política de dispersió de presoners de la maquinària franquista, seran traslladades al convent de les Oblates de Tarragona, convertit en presidi.

Soles, allunyades de les seves famílies i suportant dures condicions carceràries acabaran els seus dies enterrades a la fossa comuna del cementiri de Tarragona.

L’obra d’aquest dissabte al TÀG també serveix per aixecar la pols d’un capítol de la nostra història, sense voler amagar res, i posant èmfasi en què només s’aprèn de la història quan es coneix.

Les entrades es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix TÀG, una hora abans de l’inici.

Autoria i dramatúrgia: Tecla Martorell

Direcció: Joan Pascual

Actriu: Rosa Andreu

Música original i intèrpret: Ferran Barrios

Producció: Casino Prado

MEMÒRIA DE LES OBLIDADES

Dia: Dissabte 23 de febrer

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Entrada: 13 €

Entrada amb descompte: 10 €

]]>
http://tagelvendrell.cat/el-tag-recuperara-dissabte-la-historia-real-de-les-fosses-comunes/feed/ 0