Tag el Vendrell http://tagelvendrell.cat Tue, 14 Apr 2020 08:15:18 +0000 ca hourly 1 http://tagelvendrell.cat/wp-content/uploads/2016/12/logo_TAG-150x75.png Tag el Vendrell http://tagelvendrell.cat 32 32 Es suspèn l’activitat del Temporada durant els propers 15 dies http://tagelvendrell.cat/es-suspen-lactivitat-del-temporada-durant-els-propers-15-dies/ http://tagelvendrell.cat/es-suspen-lactivitat-del-temporada-durant-els-propers-15-dies/#respond Thu, 12 Mar 2020 11:32:28 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=1129 Atenent les recomanacions rebudes per part de la Generalitat de Catalunya per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19), l’Ajuntament del Vendrell ha decidit suspendre l’activitat prevista al Teatre Àngel Guimerà, a l’Auditori Pau Casals, i a l’Auditori del Tívoli, durant un període de 15 dies.

La informació s’anirà actualitzant en funció de l’evolució i de la nova informació que es vagi disposant, i de les noves directrius dels òrgans competents.

A totes aquelles persones que tinguin entrades pels espectacles programats durant aquests dies, se’ls farà la devolució corresponent: les entrades comprades on-line, la devolució serà automàtica, i en cas d’haver-les comprat a Cultura, cal adreçar-se al mateix equipament.

Per més informació, us podeu dirgir a la regidoria de Cultura, de 9 a 14h (La Rambla, 24), i al telèfon 977665684.

També teniu a la vostra disposició el correu hola@temporada.cat, on atendrem tots els vostres dubtes.

]]>
http://tagelvendrell.cat/es-suspen-lactivitat-del-temporada-durant-els-propers-15-dies/feed/ 0
Els Kuryous Link es presentaran amb un concert únic i irrepetible http://tagelvendrell.cat/els-kuryous-link-es-presentaran-amb-un-concert-unic-i-irrepetible/ http://tagelvendrell.cat/els-kuryous-link-es-presentaran-amb-un-concert-unic-i-irrepetible/#respond Mon, 09 Mar 2020 18:05:55 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=1126 ‘The next big bang’ és el primer treball de Kuryous Link, un grup del Baix Penedès, amb músics sortits del Vendrell, Calafell, Tarragona i Reus.

La proposta d’aquesta banda cosmopolitana i dinàmica és, sobretot, un espectacle de música i energia. Tots ells es dónen a conèixer amb “Cash and business”, com a senzill de presentació, juntament amb el seu videoclip, que ja es pot visualitzar a les xarxes.

Les melodies i les lletres (sobretot en anglès, però també en francès i espanyol) surten directament de la vida real, per a ser compartides amb gran empatia amb el públic.

Serpico a la veu, Juan Antonio Campos al baix, Jorge Linares a la bateria, Pemi Rovirosa a la guitarra i Adrià Farré als teclats, formen habitualment aquesta banda, tot i que recentment s’hi han incorporat Xavi de la Salud a la trompeta i Kike Ordax al saxo.

Junts formen Kuryous Link, una suma de personalitats diferents amb un nexe comú, crear una atmosfera màgica, original i innovadora en estils ja molt arrelats.

Per a la presentació oficial a casa seva, que forma part de la programació del Temporada al TÀG, els Kuryous Link han optat per fer un concert/gala especial, que han anomenat ‘UNA NIT AMB KURYOUS LINK I AMICS’. Un concert molt especial, amb un format únic que només es podrà gaudir al Vendrell, amb tot d’amics i artistes convidats de diferents especialitats. Dissenyat expressament per a aquest dia, el repertori arribarà carregat d’energia i bona música.

Els artistes convidats seran, entre altres, Pemi Fortuny, Nerea Bassart, Jordi Mena (Guit Bunbury), Zim, Art2, Jimmy Piñol (Lax’n’Busto, Sonic Brother), Manel Lucio (Sonic Brother), Joaquín Garcia (Son Rumores), Space, Companyia de dansa La Factoria, Javier Gil, Betamorfosis, Enga (David i Sònia) i Ibai Ramirez (Despojos de Poeta).

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Dia: Dissabte, 14 de març

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Preu: 13 euros

Preu amb descompte: 10 euros

]]>
http://tagelvendrell.cat/els-kuryous-link-es-presentaran-amb-un-concert-unic-i-irrepetible/feed/ 0
Grans dosis d’humor per fer-nos aturar i oblidar les presses del dia a dia http://tagelvendrell.cat/grans-dosis-dhumor-per-fer-nos-aturar-i-oblidar-les-presses-del-dia-a-dia/ http://tagelvendrell.cat/grans-dosis-dhumor-per-fer-nos-aturar-i-oblidar-les-presses-del-dia-a-dia/#respond Tue, 03 Mar 2020 09:56:48 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=1124 Guillem Albà ens explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i alhora tan quotidià: la pressa. Aquest “corre tothora” en el qual vivim instal·lats.

Calma! porta l’espectador a gaudir d’una experiència per moments còmica, per moments poètica. Amb el clown com bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música,

farà qüestionar-nos el dia a dia i el propi viatge vital. Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple, i en definitiva: si volem seguir així o volem canviar-ho.

Calma! és Guillem Albà en estat pur. El seu clown salvatge hi és present, la seva poètica no hi falta, i el seu missatge optimista i vital esdevé, finalment, catàrtic.

Calma! és el sisè treball de creació del vilanoví Guillem Albà. Un espectacle total, de teatre de creació, que recull el color més poètic i visual de Pluja i Trau, i la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta.

Grans dosis d’humor per fer-nos aturar i oblidar les presses del dia a dia.

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Intèrprets:

Direcció i interpretació: Guillem Albà

Creació: Alícia Serrat, Marc Angelet, Andreu Martínez i Guillem Albà

Música: Pep Pascual

Moviment: Ariadna Peya

Dia: Dissabte, 7 de març

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Preu: 17 euros

Preu amb descompte: 13 euros

]]>
http://tagelvendrell.cat/grans-dosis-dhumor-per-fer-nos-aturar-i-oblidar-les-presses-del-dia-a-dia/feed/ 0
Les T de Teatre, amb ‘Cançó per tornar a casa’ http://tagelvendrell.cat/les-t-de-teatre-amb-canco-per-tornar-a-casa/ http://tagelvendrell.cat/les-t-de-teatre-amb-canco-per-tornar-a-casa/#respond Fri, 21 Feb 2020 18:06:50 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=1121 Què passa quan es retroben tres “ex actrius” unides per l’èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès?

D’aquí partirà la història de ‘Cançó per tornar a casa’, que arriba al Teatre Àngel Guimerà el proper dissabte 29 de febrer, a les 20.30h.

Renata, en plena crisi existencial, enreda la Rita i la Greta perquè la vagin a veure en un remot poble català. Vint-i-sis anys enrere, totes tres van ser responsables del primer gran èxit del dramaturg escocès Malcolm Logan; ara no són res.

Mentre es produeix aquest retrobament, el dramaturg cèlebre, decideix retirar-se en el cim de la carrera per a anar-se’n a viure al bosc. D’altra banda, Jonás, hipnotitzador expert, acaba de viure un succés tràgic que el manté pendent d’un judici.

Quan les tres amigues i els dos fugitius coincideixin a la taverna del poble, Renata no tindrà cap mena de dubte: aquest home de semblant turmentat és en Malcolm Logan i cal convèncer-lo que escrigui per a elles el seu últim i definitiu èxit. Per la seva banda, Jonàs, en plena crisi d’identitat, no deixarà passar aquesta oportunitat de convertir-se en el cèlebre i enigmàtic geni.

T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama.

La companyia catalana ha creat, des del 1991, any de la seva creació, dotze espectacles, ha

representat més de 2.700 funcions i ha convocat l’assistència d’un milió d’espectadors.

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Intèrprets:

Autoria i direcció: Denise Despeyroux

Traducció: Sergi Belbel

Intèrprets: Mamen Duch, Marta Pérez, Carmen Pla, Jordi Rico i Àgata Roca

Producció: T de Teatre

Dia: Dissabte, 29 de febrer

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Preu: 25 euros

Preu amb descompte: 20 euros

]]>
http://tagelvendrell.cat/les-t-de-teatre-amb-canco-per-tornar-a-casa/feed/ 0
Torna l’ Off Temporada, amb una visió diferent de ‘Romeo i Julieta’ http://tagelvendrell.cat/torna-l-off-temporada-amb-una-visio-diferent-de-romeo-i-julieta/ http://tagelvendrell.cat/torna-l-off-temporada-amb-una-visio-diferent-de-romeo-i-julieta/#respond Mon, 10 Feb 2020 10:31:53 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=1118 Aquest divendres torna l’Off Temporada, la nova proposta del Temporada 2019, amb gran acceptació, i que enguany programa noves sessions seguint la mateixa línia que el va impulsar. La peculiaritat d’aquest nou projecte és que té un format íntim, molt directe amb els actors, i per això és molt important la reserva prèvia d’entrades, ja que l’aforament és molt limitat.

La primera cita de l’Off Temporada és ‘Romeo y Julieta, una mirada distinta‘. Julieta és una noia jove. Viu amb la seva germana Tea, els seus pares i la dida, la qual s’encarrega d’elles. Julieta no és com tu, però en el fons s’assembla a tu. Viu controlada per la seva germana, que desitja que la Julieta tingui un noi al seu costat. Un noi com tu.

Romeu és un noi jove. Viu amb la seva mare, la qual està obstinada a que el seu fill tingui una vida com la teva. Però Romeu tampoc és com tu, encara que en el fons s’assembli a tu.

L’últim dia abans de la festa de carnaval, Tea i Julieta aniran a la botiga de màscares de la Sra. Montesco. Allà Romeu i Julieta es coneixeran, per sempre.

Aquesta és la història d’un amor impossible. Però no per part d’ells, sinó pels demés. Pels que són com tu.

Intèrprets:

Autor, direcció i dramatúrgia: Toni Casla

Intèrprets: Enric Pera, Cristina Vallribera,

Ariadna de Vilar, Sela Conde i Elisabeth Quevedo

Companyia: Antzoki Teatteri

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Dia: Divendres 14 de febrer

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Preu: 10 euros

Preu amb descompte: 7 euros

]]>
http://tagelvendrell.cat/torna-l-off-temporada-amb-una-visio-diferent-de-romeo-i-julieta/feed/ 0
Dissabte arriba ‘Vaselina’, una coproducció del TÀG http://tagelvendrell.cat/dissabte-arriba-vaselina-una-coproduccio-del-tag/ http://tagelvendrell.cat/dissabte-arriba-vaselina-una-coproduccio-del-tag/#respond Mon, 25 Nov 2019 11:43:39 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=1053 Aquest dissabte arriba al Vendrell una coproducció del Teatre Àngel Guimerà, juntament amb els principals teatres de la demarcació de Tarragona. ‘Vaselina’, dirigida per Sergi Belbel, ha estat uns mesos a la Villaroel (Barcelona), amb molt bones crítiques, i ara ha iniciat gira per arreu de Catalunya.

L’argument ens situa als Estats Units, país que juntament amb els països aliats, acaben de bombardejar Mèxic per destruir totes les seves plantacions de droga. Fil, un noi cínic i desil·lusionat, i Charlie, un animalista convençut i defensor dels drets civils, cultiven grans quantitats de marihuana al seu pis per intentar fer el gran cop de les seves vides: invertir el funcionament del mercat i exportar-la a Mèxic. A ells dos s’hi afegirà Wanda, una noia obesa i insegura, i Mina, la mare del Fil, una dona frustrada que acaba de sortir d’una clínica per desintoxicar-se del vici que sempre l’ha perseguit.

Tot es complica quan, després de 22 anys d’absència, torna a casa el pare del Fil i exmarit de la Mina, desvetllant a tots el seu perillós secret.

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Autor: Gabriele Di Luca

Director: Sergi Belbel

Intèrprets: Lluïsa Castell, Joan Negrié, Joan Miquel Reig, Artur Busquets i Karin Barbeta

Producció: Sala Trono

Amb el suport: Teatres de Tarragona, Teatres de Valls, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Àngel Guimerà del Vendrell i Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa

Dia: Dissabte 30 de novembre

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Durada aproximada: 1 hora i 30 minuts

Preu: 17 euros

Preu amb descompte: 13 euros

]]>
http://tagelvendrell.cat/dissabte-arriba-vaselina-una-coproduccio-del-tag/feed/ 0
L’aclamadíssima ‘La tendresa’, dissabte al TÀG http://tagelvendrell.cat/laclamadissima-la-tendresa-dissabte-al-tag/ http://tagelvendrell.cat/laclamadissima-la-tendresa-dissabte-al-tag/#respond Tue, 12 Nov 2019 18:32:33 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=1050 Aquest dissabte arriba al Teatre Àngel Guimerà una obra de teatre molt esperada, i que des del principi va tenir molta demanda. T de Teatre i Dagoll Dagom coprodueixen la versió catalana de l’aclamadíssima comèdia d’Alfredo Sanzol ‘La tendresa’. Sanzol ha estat guardonat amb el Premio Nacional de Literatura Dramática 2017 i el XII Premio Valle-Inclán de Teatro per aquesta mateixa obra.

L’autor s’ha inspirat en l’univers de les comèdies de Shakespeare per dirigir una enginyosa comèdia romàntica que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor. Si volem estimar hem d’arriscar-nos a patir.

‘La Tendresa’ narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra.

La reina Maragda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l’Armada passa a prop d’una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen. El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home.

El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s’hi van amagar per no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d’homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Autor i director: Alfredo Sanzol

Intèrprets: Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana

Producció: Dagoll Dagom i T de Teatre

Dia: Dissabte 16 de novembre

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Durada aproximada: 1 hora i 50 minuts

Preu: 25 euros

Preu amb descompte: 20 euros

]]>
http://tagelvendrell.cat/laclamadissima-la-tendresa-dissabte-al-tag/feed/ 0
Una producció del Tricicle, que vol trencar tòpics entre nens i nenes http://tagelvendrell.cat/una-produccio-del-tricicle-que-vol-trencar-topics-entre-nens-i-nenes/ http://tagelvendrell.cat/una-produccio-del-tricicle-que-vol-trencar-topics-entre-nens-i-nenes/#respond Tue, 05 Nov 2019 11:43:30 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=1048 Els espectacles familiars tenen cada any un pes important en la programació del Temporada, tant per la qualitat com per a la quantitat. La propera cita és aquest diumenge, amb un espectacle que ha triomfat durant mesos al Teatre Poliorama de Barcelona, ‘Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?’. Una versió teatral, dirigida per Paco Mir i produïda i distribuïda pel Tricicle.

La història té com a protagonista la Carlota, una princesa rosa que, per molt que li diguin que ha nascut per ser princesa rosa, no vol ser princesa rosa. Aquest fet, insòlit en una monarquia de les de tota la vida, trastorna la vida quotidiana de palau fins que la Carlota aconsegueix convèncer a tothom que els temps han canviat i que les nenes, com els nens, poden aspirar a ser el que vulguin: astronautes de coves, caçadores de dracs o qualsevol cosa més interessant que ser una avorrida princesa rosa.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat, així com a la Regidoria de Cultura, de 9 a 14h.

Autora: Raquel Díaz Reguera

Direcció i adaptació: Paco Mir

Intèrprets: Laura Pau, Laia Alsina, Meritxell Termes i Anna Arena

Producció: Mosica Mix

Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?

Dia: Diumenge 10 de novembre

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 12 h

Edat recomanada: A partir de 3 anys

Durada aproximada: 1 hora i 10 minuts

Preu: 6 euros

Preu amb descompte: 4 euros

Gratuït per als menors de 3 anys

]]>
http://tagelvendrell.cat/una-produccio-del-tricicle-que-vol-trencar-topics-entre-nens-i-nenes/feed/ 0
‘El futur’, del TNC al Teatre Àngel Guimerà http://tagelvendrell.cat/el-futur-del-tnc-al-teatre-angel-guimera/ http://tagelvendrell.cat/el-futur-del-tnc-al-teatre-angel-guimera/#respond Tue, 05 Nov 2019 11:42:44 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=1046 Aquest divendres arriba al Teatre Àngel Guimerà una producció del Teatre Nacional de Catalunya, ‘El futur’, que inicia la seva gira al Vendrell. Una obra que ens narra el viatge de dos joves per diferents països europeus a la recerca de la veritat i la llibertat. La immigració és un dels temes que tracta, com també l’egoïsme.

La noia coneix l’home estranger. Podria no haver passat, però passa. L’home estranger fuig del seu passat. La noia fuig del seu futur. L’home estranger vol anar a Estocolm per trobar-se amb algú, però hi ha problemes. De burocràcia. I de fronteres. La noia s’acaba de treure el carnet de conduir i vol fer alguna cosa perquè el seu pare s’enfadi de veritat. I justament fa tres dies que el pare de la noia s’ha comprat un cotxe nou.

Tota aquesta història podria no haver passat, però passa. Ha passat. Passarà. El futur és aquella cosa que quan arriba, deixa d’existir. Es pot fugir d’allò que encara no existeix?

Autora i directora: Helena Tornero

Intèrprets: Ester Cort, Júlia Genís, David Menéndez i David Vert

Producció: Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa

Dia: Divendres 8 de novembre

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Durada aproximada: 1 hora i 45 minuts

Preu: 13 euros

Preu amb descompte: 10 euros

]]>
http://tagelvendrell.cat/el-futur-del-tnc-al-teatre-angel-guimera/feed/ 0
L’espectacle familiar ‘Reggae per xics’, diumenge a les 12h http://tagelvendrell.cat/lespectacle-familiar-reggae-per-xics-diumenge-a-les-12h/ http://tagelvendrell.cat/lespectacle-familiar-reggae-per-xics-diumenge-a-les-12h/#respond Tue, 22 Oct 2019 10:26:22 +0000 http://tagelvendrell.cat/?p=1043 Amb “Ballant damunt la lluna” The Penguins / Reggae per Xics estrenen espectacle i enceten una nova aventura, que amb el combustible dels ritmes jamaicans, farà viatjar el públic més enllà de les estrelles.

La nova gira suposa l’estrena del 4t disc del grup, on continuen arranjant cançons del repertori tradicional infantil i, per primera vegada, també hi incorporen composicions pròpies. Partint de l’estació espacial “Kingston“, i amb l’ajuda del coet RPX-1, visitaran diversos planetes descobrint cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel·lar ple de música i diversió.

Axel Domingo, veu

Francesc Puiggròs, veu i trombó

Xavi Haro, bateria

Ramon Vagué, baix

Oriol Serna, guitarra

Pol Gómez, guitarra

Sergi Beltran, teclats

Eduard Polls, saxo tenor

Francesc Polls, saxo alt i saxo baríton

Genís Navarro, trompeta

THE PENGUINS

Dia: Diumenge 27 d’octubre

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 12 h

Durada aproximada: 1 hora i 45 minuts

Preu: 8 euros

Preu amb descompte: 6 euros

Gratuït menors 3 anys

]]>
http://tagelvendrell.cat/lespectacle-familiar-reggae-per-xics-diumenge-a-les-12h/feed/ 0