Acrobàcies i música en directe, amb el Circ Pistolet

La programació familiar del Temporada arrenca aquest proper diumenge dia 13, al Teatre Àngel Guimerà, amb un espectacle que sorprendrà a grans i petits.

El Circ Pistolet mostarà un escenari desordenat, uns acròbates que arriben tard…, i el músic, apareixerà?

Aquest és el tret de sortida d’aquest nou espectacle: Un portador que mana i que ho vol controlar tot, però ningú no li fa cas…Un àgil verticalista desmanegat, juganer i amb molt de ritme…Un acròbata novell, despistat i amb poca autoestima… I un músic amb deliris de grandesa i records d’un passat millor…

Què en pot sortir, d’aquest còctel tan divers i explosiu? S’arribaran a posar d’acord per fer l’espectacle? Seran capaços d’encadenar més d’una figura sense equivocar-se?

Tindrà final tanta ximpleria?

Un gran viatge delirant que ens fa viatjar des de Kentucky a Montserrat i cap a Missouri altre cop, des de l’oest americà fins a Andalusia i de Terrassa a Rubí via Londres! Un espectacle a ritme de rock, amb acrobàcies sobre taula, verticals, mini-bàscula i equilibris de mans a mans en duo i trio!

Un espectacle d’acrobàcies d’alt voltatge, amb música en directe i amb molta picardia.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l’EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

‘CIRC PISTOLET’

Dia: Diumenge 13 de març

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 12 h

Preu: 8 € / 6€ amb descompte

Acròbates en pista: Tomàs Cardús, Marc Hidalgo i Enric Petit

Música en directe: Sergi Estella

Sense resultats to "Acrobàcies i música en directe, amb el Circ Pistolet"


    Alguna cosa a dir?