El Cor Zóngora tanca la programació tardor

La programació del Temporada tardor finalitza aquesta setmana al Teatre Àngel Guimerà, després de 2 mesos d’èxits i amb entrades esgotades en la major part dels espectacles. El públic, per tant, ha tornat a respondre positivament a l’oferta teatral i musical al Vendrell, fidelitzant les propostes del Temporada en el seu temps d’oci.

La darrera cita és aquest dissabte amb el Cor Zóngora, una formació coral vendrellenca que presentarà el seu nou muntatge ‘La vida és un bolero’.

Els boleros són, originàriament, unes danses del segle xix que es ballaven a la península Ibèrica, i es van barrejar amb la cultura cubana com a dansa, no com a cançó. Com tantes altres vegades, la dansa demana a la veu que hi intervingui i li faci una lletra, una història…. I arriba el bolero, tal com el coneixem; dos o tres guitarristes, sovint amb algun percussionista, que toquen i canten plegats explicant històries, fonamentalment d’amor.

Angelitos negros, Ansiedad, Alma corazón y vida, La Paloma… són alguns dels títols que es podran escoltar i que volen ser un homenatge a les veus d’Antonio Machín, los Panchos o Omara Portuondo, i de tants i tants intèrprets que han fet estimar aquest repertori.

Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l’EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

Intèrprets:

Cor Zóngora

Laia Batlle, solista

Anna Urpí, violí

Guillermo Prats, contrabaix

Jaume Piñol, bateria

Dani García, arranjaments i piano

Natàlia Catasús, direcció escènica

Montserrat Meneses, direcció musical

COR ZÓNGORA: ‘LA VIDA ÉS UN BOLERO’

Dia: Dissabte 11 de desembre

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20 h

Preu: 13 euros

Preu amb descompte: 10 euros

Sense resultats to "El Cor Zóngora tanca la programació tardor"


    Alguna cosa a dir?