La premiada obra ‘La gallina dels ous d’or’ arriba diumenge al TÀG

Aquest proper diumenge dia 10 el Teatre Àngel Guimerà continuarà la seva programació del Temporada 2019, amb una obra dirigida al públic familiar, que ha estat nominada als premis MAX com a millor espectacle infantil i familiar.

‘La gallina dels ous d’or’ parteix d’una pregunta que cal fer-nos tots plegats: ‘Ens agraden els diners…? Molt?’

Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or. A partir d’aquí, l’espectador s’haurà d’imaginar què faria si aquest fet li passés a ell mateix…

‘La gallina dels ous d’or’ és una història que explica que els diners són un “cuento”. En definitiva, es tracta d’una bonica narració sobre la riquesa, la pobresa i l’avarícia.

Aquesta obra familiar que acollirà el TÀG ha estat distingida amb diferents premis reconeguts, com el premi FETEN 2017 Millor Direcció, el premi DRAC D’OR 2017 del Jurat Infantil, i el Premi DRAC D’OR 2017 de les autonomies. Aquest mes de febrer s’ha estat representant al Teatre Nacional de Catalunya.

Autoria: Zum-Zum Teatre

Direcció: Ramon Molins

Intèrprets: Begonya Ferrer / Ares Piqué i Ramon Molins / Albert Garcia

Producció: Zum-Zum Teatre

Les entrades es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix TÀG, una hora abans de l’inici.

‘LA GALLINS DELS OUS D’OR’

Dia: Diumenge 10 de març

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 12 h

Edat recomanada: A partir de 4 anys

Durada aproximada: 55 minuts

Preu: 6 euros

Preu amb descompte: 4 euros

Gratuït per als menors de 3 anys

Sense resultats to "La premiada obra 'La gallina dels ous d'or' arriba diumenge al TÀG"


    Alguna cosa a dir?