Torna l’activitat cultural amb una programació ‘KM 0’

La programació del Temporada es va veure estroncada el passat març a causa del confinament i la pandèmia. Aquesta tardor, però, s’ha volgut restablir l’activitat cultural, seguint totes les mesures de seguretat sanitàries, per tal que el públic es pugui sentir el màxim còmode possible amb la nova normalitat. Així doncs, la programació del Temporada inclou un total de 9 espectacles, repartits, com és habitual, entre el Teatre Àngel Guimerà, l’Auditori Pau Casals, i l’Auditori del Tívoli.

Els tres equipaments aposten, en aquesta ocasió, per formacions culturals de proximitat, perquè actualment és més important que mai. Són moments per posar en valor tot allò ideat, produït i creat des del territori mateix. Els programadors del Temporada creuen que l’aposta per a la cultura km 0 satisfarà molt al públic, amb qui confien que torni al teatre o auditori.

Per a aquelles persones que no puguin assistir de forma presencial a l’equipament, Televisió el Vendrell emetrà en diferit els espectacles programats.

Les entrades tindran totes un cost únic de 5 € (excepte el concert de música de gralles, que és gratuït, tot i que cal reserva prèvia). Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat a partir del dia 21, així com també es poden comprar de forma presencial, a la recepció de l’EMMPAC, els dies 21, 22 i 23, de 10 a 13h. Es mantindrà la venda presencial a l’EMMPAC tots els dilluns i els divendres, no festius, de 10 a 13h.

El primer espectacle és a càrrec de la Companyia Flamenca Beatriz Higueras, que presenta ‘Flamencolife’, una aposta per un flamenc actual i innovador, que uneix la dansa i la poesia per inspirar-se amb aquesta qualitat màgica del llenguatge flamenc.

El segon és un concert de gralles, amb grups vendrellencs i un grup barceloní com a convidat. La programació seguirà amb el Grup de Teatre de la Lira Vendrellenca, i la seva obra ‘Càsting’. L’Orquestra Camerata XXI i Nerea Bassart Trio ompliran de música l’Auditori Pau Casals, així com la Banda KM 0, una formació creada expressament per a la programació del Temporada, que interpretarà tot un repertori del tot divers, inspirat amb El Vendrell.

El Festival Eva tindrà el seu espai a la programació del Temporada, amb 2 espectacles, al Teatre Àngel Guimerà.

‘Almenys no és Nadal’, del Grup de Teatre Inestable del Vendrell, serà l’encarregada de tancar la programació de tardor.

Sense resultats to "Torna l'activitat cultural amb una programació 'KM 0'"


    Alguna cosa a dir?