Carregant Esdeveniments

La filla del mar

20€ - 25€

Mostra els detalls

Data:
Octubre 8
Hora:
8:00 pm - 9:30 pm
Cost:
20€ - 25€
Lloc web:
tagelvendrell.cat

Organitzador

Teatre Àngel Guimerà
Telèfon:
977665684
Correu electrònic:
info@tagelvendrell.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Autor: Àngel Guimerà
Text i lletres: Jaume Viñas
Direcció musical, música i lletres: Marc Sambola
Direcció: Marc Vilabella
Intèrprets: Xavi Casan, Mariona Castillo, Candela Díaz, Gracia Fernández, Irene Jódar / Neus Soler, Albert Mora, Arnau Puig, Marc Sambola, Clara Solé i Toni Viñals.
Companyia: La Barni Teatre
Producció: Focus

L’Àgata, una jove rescatada del mar quan era nena, ha crescut en un petit poble de la costa, rebutjada per tothom a causa del seu origen desconegut. Amb la innocència d’algú que només pensa en l’horitzó, la pesca i la seva germana Mariona, l’arribada al poble de Pere Màrtir farà que l’Àgata es vegi involucrada en un complex triangle amorós que, tot i néixer com un engany, la portarà a viure un amor romàntic, extrem, purament instintiu i boig, que desencadenarà tràgiques conseqüències.

Amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català al públic dels nostres dies, la companyia La Barni Teatre porta a escena en forma de teatre musical La filla del mar, d’Àngel Guimerà, una història d’una vigència absoluta que ens parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà.

Guanyadora de 3 Premis de la Crítica, com a Millor Musical, Millor Actriu Musical per Clara Solé i Millor Música Original per Marc Sambola.