Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Prop del mar!

10€

Mostra els detalls

Data:
Abril 27
Hora:
8:00 pm - 10:00 pm
Cost:
10€
Lloc web:
tagelvendrell.cat

Organitzador

Teatre Àngel Guimerà
Telèfon:
977665684
Correu electrònic:
info@tagelvendrell.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Guimerà – Papasseit. Concert homenatge

Orquestra Camerata XXI – Ciutat de Reus
El Cor Canta
Néstor Bayona, director
Guillermo Pastrana, violoncel
Serena Sáenz, soprano
Roger Padullés, tenor
Salvador Alsius, presentador i rapsode

Obres de Francesc Pujol, Joan Manén, Enric Morera, Eduard Toldrà i Gerard López Boada

Prop del mar!
, una commemoració musical per reivindicar i gaudir del nostre patrimoni musical i literari en el centenari de la mort d’Àngel Guimerà i Joan Salvat-Papasseit, dues figures cabdals de la literatura catalana agermanades pel mar en la seva vida i obra.

L’Associació Joan Manén i l’Associació El Cor Canta presenten aquest concert que farà reviure l’obra que ens han llegat grans noms de la literatura i la música del nostre país. Els compositors Enric Morera, Eduard Toldrà i Francesc Pujol, que conformen el programa, són autors que ens han lliurat obres musicals excel·lents, sovint desconegudes pel gran públic i que són un exemple magnífic de la màgica i enriquidora simbiosi entre literatura i música.

La recuperació d’una obra pràcticament inèdita de Joan Manén, el seu Concert per a violoncel i orquestra, posarà en valor la tasca que du a terme l’Associació Joan Manén, mentre que Camí de sol de Gerard López, basada en poemes de Papasseit i obra guanyadora de la segona edició del concurs de composició impulsat per El Cor Canta, clourà el programa.

Durada aproximada: 1 h i 50 min.