Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Terra baixa

10€

Mostra els detalls

Data:
Maig 22
Hora:
6:00 pm - 7:30 pm
Cost:
10€
Web:
tagelvendrell.cat

Organitzador

Teatre Àngel Guimerà
Telèfon:
977665684
Correu electrònic:
info@tagelvendrell.cat
Web:
tagelvendrell.cat

ENTRADES EXHAURIES

Autor: Àngel Guimerà
Direcció: Àngel Llàcer
Intèrprets: Alexandra Olmo, Àlecs Guixà, Pep Carpena, Blanca Lasobras, Jordi Ferragut, Toni Aguilar, Tuni Salvadó, Roser Martínez, Alba Segarra, Marc Andreu i Daniel Masalles
Il·luminació: Albert Faura
Escenografia: Enric Planas
So: Joan Gorro
Vestuari: Míriam Compte
Caracterització: Helena Fenoy i Marta Farré
Ajudant de direcció: Enric Cambray
Cap de producció: Bet Orfila
Producció executiva: Lídia Figueras
Cap tècnic: Arnau Planchart
Regidor: Pol Quintana
Fotografia: David Ruano
Disseny cartell: Estudi Neus Pacheco

La Marta viu sotmesa sentimentalment al Sebastià, propietari de l’hotel on treballa. Aquest, amo i senyor d’un extens patrimoni però pèssim gestor de les seves pertinences, està en vies d’arruïnar-se i decideix casar-se amb una filla de bona família per poder pal·liar els seus deutes. Per fer-ho, primer haurà de per fer callar els rumors que el relacionen amb la Marta; per això, decideix fer cridar el Manelic, un pastor de les muntanyes, i fer-lo casar amb ella. D’aquesta trobada fortuïta entre la Marta i el Manelic neix l’amor, i és gràcies a aquesta passió que creix l’empenta de la Marta per alliberar-se de les cadenes opressores del Sebastià.

L’exitosa novetat a les nostres pantalles és El Llop, un programa d’entreteniment televisiu que reivindica el teatre amateur del país. Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, posa de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del país i, al mateix temps, la figura d’Àngel Guimerà, de Terra Baixa, i dels actors i actrius que l’han representat al llarg de la història.