Inicia la nova programació abril-maig, amb més de 1.000 entrades venudes

Després de Setmana Santa, és moment d’iniciar la nova programació del Temporada abril i maig, amb un total de 8 espectacles, repartits entre el Teatre Àngel Guimerà i l’Auditori Pau Casals. En total ja s’han venut 1.044 entrades, seguint la línia dels bons resultats obtinguts al llarg del febrer i març, en què la majoria dels espectacles es van realitzar amb les entrades esgotades. Del febrer-març es van vendre un total de 1.376 entrades.

A hores d’ara ja hi ha dos espectacles amb sold out (entrades esgotades), Andrea Motis & Randy Greer, i Els Brugarol.

El primer espectacle és aquest dissabte 10 d’abril, a càrrec del conegudíssim Quim Masferrer, amb ‘Bona gent‘, un espectacle que ja estava programat al 2020, i que el confinament va obligar a aplaçar. Finalment arribarà al Teatre Àngel Guimerà aquest dissabte amb doble sessió (17h i 20 h), i amb totes les entrades venudes (queda alguna butaca lliure sessió 17 h).

Durant anys, dècades i segles hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors…, però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.

Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic, en un espectacle únic i impossible de repetir, perquè n’és el protagonista. Un protagonista, o més ben dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència.

Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador.

QUIM MASFERRER ‘Bona gent’

Dia: Dissabte 10 d’abril

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 17 h (1a sessió)

20 h (2a sessió)

Preu: 20 euros

Preu amb descompte: 15 euros

Autor i intèrpret: Quim Masferrer

Adjunt guió: Ferran Aixalà

Producció: Teatre de Guerrilla

Preu amb descompte: 13 euros

Sense resultats to "Inicia la nova programació abril-maig, amb més de 1.000 entrades venudes"


    Alguna cosa a dir?