La programació febrer-març arriba amb 8 espectacles

La programació del Temporada torna aquest febrer, amb una programació bimensual (febrer i març), a l’espera de l’evolució de la pandèmia, per a presentar, més endavant, la següent programació (abril i maig).

De moment, l’activitat cultural als equipaments es reprèn amb un total de 8 espectacles, molt diversos i per a públics diferents.

El primer d’ells és a càrrec del conegut grup ‘Búhos‘, que estrena gira ‘Teràpia col·lectiva’ aquest 2021, i seran al Teatre Àngel Guimerà el proper 6 de febrer. Aquest concert s’havia de realitzar el 16 de gener, però degut a la situació de la pandèmia, es va haver de traslladar al febrer, coincidint amb l’inici de la nova programació del Temporada.

Al mateix Teatre Àngel Guimerà, el 20 de febrer, arriba una producció de la Sala Flyhard, una de les més innovadores de Barcelona. ‘Lo nuestro‘ ens situa a una nit de Cap d’Any, on una família de barri obrer desitja entrar al nou any canviant la seva sort.

L’Auditori Pau Casals estrena el 2021 amb ‘Northern Cellos‘, l’únic quartet de violoncels elèctric del país i un dels pocs d’Europa, que interpretaran temes variats de rock, pop, dance i metal. Un concert sorprenent i refrescant, en què el públic de ben segur que reconeixerà la major part dels temes.

El jazz també farà acte de presència a l’Auditori Pau Casals, el 6 de març, amb Juan Gómez ‘Chicuelo‘, un dels millors guitarristes flamencs, i Marco Mezquida, considerat també un excel·lent pianista, amb la inestimable percussió de Paco de Mode. Aquest és un dels plats forts de la programació, que servirà també per presentar el seu segon treball, ‘No hay dos sin tres’. Estrenat el 13 d’abril, és un homenatge a Paco de Mode i una consolidació de la bona sintonia entre els dos músics. La guitarra de ‘Chicuelo’ i el piano de Mezquida estan considerats dos dels artistes més creatius del panorama jazzístic espanyol.

L’èxit que va tenir Guillem Albà al TÀG al 2020 va fer quedar al públic amb més ganes del seu show. Per tant, al mateix equipament, el dia 13 de març, la programació portarà Guillem Albà & La Marabunta amb l’espectacle ‘Jaleiu!’. Una festa d’humor, ritme i diversió, que farà esclatar de riure a tothom i desconnectar del món real.

El vendrellenc Pemi Rovirosa presentarà el seu primer treball en solitari, acompanyat de la banda d’Els Invictes, un cúmul d’energia i explosió emocional, per seure, ballar, escoltar i deixar-se anar.

La música familiar tindrà el seu dia el diumenge 21 de març, a l’Auditori Pau Casals, amb el conegut Landry el Rumbero. Cançons pròpies i temes infantils de tota la vida, acompanyades de peculiars instruments, faran passar-s’ho d’allò més bé a grans i petits. La diversió, amb Landry el Rumbero, està garantida.

L’últim espectacle d’aquests dos mesos és el dissabte 27 de març, amb l’obra de teatre ‘Els gossos‘, al Teatre Àngel Guimerà. Produïda per la Sala Trono, la història fa replantejar certs temes vitals, a partir d’un seguit de reflexions, descobrint una gran heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència. Els intèrprets de l’obra són ben coneguts en el panorama teatral català: Mercè Arànega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez.

Les entrades estan numerades i es posen a la venda el 5 de febrer, a partir de les 10 del matí a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l’EMMPAC. Els dies seran el mateix 5, del 8 al 12 de febrer, i els divendres no festius, de 10 a 13h.

Sense resultats to "La programació febrer-març arriba amb 8 espectacles"


    Alguna cosa a dir?