L’experiència d’una jove transsexual, explicat en primera persona

La programació del Temporada segueix aquest proper cap de setmana, amb una doble proposta: espectacle teatral amb ‘Raphäelle’, al Teatre Àngel Guimerà, i espectacle musical amb ‘Xiula’, a l’Auditori Pau Casals.

El Teatre Àngel Guimerà acollirà el monòleg ‘Raphaëlle’, el recorregut vital d’una jove transsexual explicat en primera persona, l’experiència real de canvi de gènere de Raphaëlle Pérez, un camí́ marcat per la lluita, per la recerca de la identitat, per l’autoafirmació́, pel trencament de motlles, pels somnis.

L’artista projecta una mirada, entre la racionalitat i l’emoció, sobre un món en plena transformació, lluites i conquestes socials. Una reflexió sobre les minories, l’educació que rebem i els rols que assumim o ens veiem obligats a assumir.

La representació inclourà una xerrada prèvia (acte gratuït) sobre la temàtica de l’obra, el dijous 31 de març.

Les entrades per a l’obra del dissabte a les 20 h estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l’EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

Creació i interpretació: Raphaëlle Pérez, Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer

Director: Carles Fernández Giua

Producció: Grec Festival de Barcelona 2018, Teatre Nacional de Catalunya, La conquesta del pol Sud i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

‘RAPHAËLLE’

Dia: Dissabte 2 d’abril

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20 h

Preu: 17 € / 13 € amb descompte

Sense resultats to "L'experiència d'una jove transsexual, explicat en primera persona"


    Alguna cosa a dir?