Pemi Rovirosa presenta el seu primer treball, acompanyat dels Invictes

D’un èxit a un altre. Així ha estat des de l’inici de la nova programació del Temporada FEBRER-MARÇ. Aquest passat dissabte Guillem Albà & La Marabunta van omplir de nou el Teatre Àngel Guimerà, i l’espectacle va complir les expectatives de diversió i humor que caracteritza l’actor. El cartell de ‘Sold Out’ es continua penjant, doncs, als equipaments culturals vendrellencs, i seguirà sent així aquest proper dissabte, pel qual tampoc ja no queda cap entrada disponible.

Pemi Rovirosa presentarà dissabte al vespre el seu primer treball en solitari que veurà la llum el divendres 19 de març, just un dia abans del concert al Teatre Àngel Guimerà. Un treball personal, cuinat a foc lent, carregat de personalitat i de rock, amb guitarres enèrgiques que parlen del més profund del seu interior i de tot el viscut, amb lletres de l’escriptor rubinenc Javier Gil, amb el que creen i comparteixen aquest projecte a dues mans.

Als escenaris Pemi Rovirosa es rodeja de la banda d’Els Invictes, músics que transmeten energia i que embolcallaran al públic, amb el seu univers musical.

Un show de rock i explosió emocional. En definitiva, un concert per seure, per ballar, per escoltar, per gaudir, per deixar-se anar i assaborir.

PEMI ROVIROSA I ELS INVICTES

Dia: Dissabte 20 de març

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20 h

Intèrprets:

Pemi Rovirosa, veu i guitarres

Jordi Mena, guitarres

Adrià Farré, pianos, Hammond i veus

Nerea Bassart, teclats i veus

Joaquín Garcia, percussions

Jorge Linares, bateria

Juan Antonio Campos, baix

Kike Ordax, saxos

Sense resultats to "Pemi Rovirosa presenta el seu primer treball, acompanyat dels Invictes"


    Alguna cosa a dir?