Una història d’amistat incondicional, amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat

Aquest dissabte la programació del Temporada tardor continua amb una obra teatral de gran èxit a Barcelona, amb un repertori format per tres actrius de primera línia.

‘Les noies de Mossbank Road’ parla de l’amistat sorgida en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants. Aquí la Di, la Viv i la Rose, faran “l’estirada” juntes i descobriran qui són per primera vegada. Tot allò que compartiran serà tan pur, tan autèntic, que les marcarà de per vida.

La cara més fosca de la vida, però, interromprà aquest paradís en què s’ha convertit Mossbank: un fet inesperat les afectarà profundament fins al punt que, a partir d’aleshores, marcarà les seves decisions i determinarà el seu futur.

El pas del temps serà implacable, però a elles sempre els quedarà Mossbank.

L’obra està escrita per l’actriu i escriptora anglesa Amelia Bullmore, amb la qual va tenir un èxit molt important a la taquilla de Londres. També ho ha estat a Barcelona la versió de Sílvia Munt, al teatre Zorrilla i al teatre Villaroel, protagonitzada per 3 grans actrius del teatre actual, amb una llarga, important i premiada trajectòria al darrere: Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat.

Intèrprets: 

Autora: Amelia Bullmore

Direcció: Sílvia Munt

Intèrprets: Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura

Producció: Bitó

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l’aforament ho permet.

‘LES NOIES DE MOSSBANK ROAD’

Dia: dissabte 17 de novembre

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Preu: 25 €

Preu amb descompte: 20 €

Tota la informació es pot consultar a www.temporada.cat

Sense resultats to "Una història d'amistat incondicional, amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat"