‘Els cistells de la caputxeta’ arriben amb cançons, joguines i molts instruments

Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze, en té. Un per cada mes de l’any. I, si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l’any s’hi ha deixat caure en forma de vers i de tonada.

Samfaina de Colors ens proposa una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol “Per molts anys!”, acompanyat de diverses cançons assenyalades per a cadascuna de les principals dates festives.

Els Reis de l’Orient’ al gener, ‘Ara arriba en Carnestoltes’ al febrer, ‘La Pastoreta’ al març, una cançó pròpia sobre Sant Jordi a l’abril, ‘El bon caçador’ al maig, ‘Muntanyes del Canigó’ al juny, ‘La calma de la mar’ al juliol, ‘La gallina ponicana’ a l’agost, ‘El ball de la civada’ al setembre, ‘Marieta, cistellera’ a l’octubre, ‘La Castanyera’ al novembre i el hit del Nadal: ‘El Rabadà’, al desembre, són les cançons que amenitzen l’espectacle, a més de la banda sonora dedicada a la Caputxeta. A cada peça canvien els instruments i se n’escolten, tocats en directe, una desena entre acordió diatònic, guitarra, guitarró, piano, sac de gemecs, flabiol, tamborí, tarota, percussions i veu.

L’espectacle compta amb la contrastada qualitat musical d’una companyia, Samfaina de Colors, que celebra tres dècades de trajectòria aquest 2018 i té un segell discogràfic propi: Discos a mà.

Aquest diumenge, al TÀG, els infants i famílies gaudiran de música tradicional, poemes, cançons, estris i joguines: Samfaina de Colors en estat pur!

Intèrprets: 

Mirna Vilasís, direcció artística, veu, acordió diatònic, guitarró, piano i percussions.

Xavi Múrcia, direcció musical, veu, guitarra, guitarró, sac de gemecs, flabiol i tamborí, tarota i percussions.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l’aforament ho permet.

‘ELS CISTELLS DE LA CAPUTXETA’ . Samfaina de Colors.

Dia: diumenge 11 de novembre

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 18 h

Preu: 6 €

Edat recomanada: de 2 a 8 anys

Preu amb descompte: 4 € (Gratuït per als menors de 3 anys)

Tota la informació es pot consultar a www.temporada.cat

Sense resultats to "'Els cistells de la caputxeta' arriben amb cançons, joguines i molts instruments"