L’exitosa ‘Un cop l’any’ arriba dissabte al TÀG

L’any 1975, després de passar la primera nit junts en un hotel, dos amants decideixen continuar la seva relació en secret: només es trobaran un cop l’any, el mateix dia, a la mateixa habitació, mentre la resta de la seva vida segueix igual amb els seus matrimonis i fills.
Durant el transcurs dels 25 anys següents, hauran de fer front a l’evolució que experimentaran les seves respectives llars i, al mateix temps, adaptar-se als canvis socials i històrics que també afectaran les seves vides.

‘Un cop l’any’ arriba al Vendrell després d’haver triomfat durant més de 5 mesos al teatre Poliorama de Barcelona, amb èxit de públic i crítica, com també al teatre Marquina de Madrid. Aquest setembre ha iniciat la seva gira de tardor, recorrent diversos teatres de Catalunya i Balears.

Director: Àngel Llàcer
Autor: Bernard Slade
Intèrprets: David Verdaguer i Andrea Ros
Producció: Minoria Absoluta I Cow Theatre

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l’aforament ho permet.

Tota la informació es pot consultar a www.temporada.cat

Sense resultats to "L'exitosa 'Un cop l'any' arriba dissabte al TÀG"