Repartiment de luxe amb ‘El preu’, aquest dissabte al TÀG

Aquest proper dissabte el Teatre Àngel Guimerà serà l’escenari d’una de les principals obres d’aquest semestre, amb un repartiment de luxe, i després d’haver acumulat èxits a la taquilla del teatre Goya, a Barcelona.

‘El preu’ és la història de dos germans que es retroben a les golfes de la casa fa­miliar després de 16 anys sense fer-se. La casa ha de ser enderrocada aviat i en Víctor, un hu­mil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Es­ther convoquen el germà gran, en Walter, cirurgià d’èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars. Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l’úni­ca cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar els protago­nistes sobre com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions

L’obra, escrita per Arthur Miller i dirigida per Sílvia Munt, està interpretada per quatre figures destacades de l’escena teatral catalana: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom.

Les entrades es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix TÀG, una hora abans de l’inici. És recomanable la compra anticipada per a tothom qui hi vulgui assistir, ja que la demanda, de moment, ja ha superat més de la meitat de l’aforament.

‘EL PREU’

Dia: Dissabte 16 de març

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Sense resultats to "Repartiment de luxe amb 'El preu', aquest dissabte al TÀG"


    Alguna cosa a dir?