Una trama de detectius, amb concert previ, aquest dissabte al TÀG

El proper espectacle del Teatre Àngel Guimerà, aquest dissabte 7 d’abril, ofereix la possibilitat a l’espectador de passar un vespre completament diferent, ja que prèviament a l’obra tindrà lloc un concert amb degustació de cervesa inclosa.

L’argument de ‘Sota la catifa’ es situa en una habitació d’un luxós hotel. Medina, un home elegant d’uns cinquanta anys, jau a terra, moribund. Hores després, David, Toni i Àlex, tres detectius d’uns quaranta anys que són a l’hotel per participar en el congrés annual organitzat pel seu col·legi professional, vénen a l’habitació del seu professor, Medina, a buscar-lo. El qui és considerat el degà dels detectius a Catalunya havia de fer el discurs inaugural del congrés fa una hora però no s’ha presentat a l’auditori davant els seus col·legues. Els tres detectius troben l’habitació buida però regirada com si hi hagués hagut una baralla. I, sota de la catifa, una estranya catifa que no hi ha en les altres habitacions de l’hotel, taques de sang.

David, Toni i Àlex intentaran esbrinar què és el que ha passat amb Medina. Tots tres es coneixien de quan havien estudiat junts a la universitat però, des de fa més de quinze anys, porten vides a part, exceptuant trobades puntuals per algun cas o acte del col·legi de detectius.

Durant l’estona que David, Àlex i Toni són a l’habitació del professor regirant les seves coses i recordant la darrera vegada que cadascú d’ells el va veure, s’anirà revelant el que tots tres amaguen, que tenien un bon motiu per havers’hi barallat (i haver-lo mort accidentalment).

El pilar de l’obra són els seus personatges i els seu conflictes: els seus secrets i les seves mentides i misèries seran una font d’humor agredolç en tota la peça. I la investigació de la desaparició del seu mentor, un cas en què tots tres mai no s’hi haurien vist implicats si hagués passat més temps, ja que hauria quedat en mans de la policia. Un ganxo per atrapar el públic des del principi al final.

Xavi Malacara és un conegut cantant I compositor de l’escena musical de Barcelona. Combina projectes de música en directe amb l’edició de discos de producció pròpia. Juntament amb Wilson Band han enregistrat el seu quart àlbum “Summer Camp” el qual forma part de la banda sonora de “Sota la Catifa”. Com als espectacles anteriors, la banda realitzarà un concert previ a la funció al hall del teatre, acompanyat d’una cervesa gentilesa d’Estrella Damm.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), fins aquest divendre,s de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l’aforament ho permet.

SOTA LA CATIFA

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h Hora inici concert previ: 19.30 h

Preu: 17 €

Preu amb descompte: 13 €

Tota la informació es pot consultar a www.temporada.cat

Sense resultats to "Una trama de detectius, amb concert previ, aquest dissabte al TÀG"