El TÀG s’omplirà diumenge de cançons de sempre, versionades ‘reggae’

The Penguins porten el seu espectacle ‘Reggae per Xics’ aquest diumenge a la tarda, al Teatre Àngel Guimerà. Amb ganes de fer d’aquesta proposta pionera i amb tan bona acollida arreu, una experiència única per a tota la família, el nou show de The Penguins ens situa aquest cop a un programa de ràdio on tot és possible, i on la música reggae i la música tradicional fan de fil conductor.

Al llarg del programa, ple de sorpreses, l’espectador podrà anar descobrint l’experiència de viure un veritable concert en directe amb 11 músics a l’escenari, i gaudir de l’humor i la pedagogia que han convertit The Penguins en un grup de referència a casa nostra.

El projecte ‘Reggae Per Xics’ ha anat fent-se gran, de la mà d’una banda que actualment ja no li cal carta de presentació. Més de 200 concerts, més de 10.000 discos venuts i el premi ARC 2015 al millor espectacle per a públic familiar, els consoliden com un grup de referència en aquest sector de la música que reivindiquen i reinventen a parts iguals.

The Penguins està a punt de treure al mercat el seu tercer disc, amb noves cançons per escoltar i ballar fins a esgotar-se. La fórmula segueix sent la mateixa: cançons populars i tradicionals del repertori català passades pel sedàs del ritmes jamaicans. Un sedàs que sacsegen amb tanta energia i autenticitat que fan vibrar petits i no tant petits.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l’aforament ho permet.

THE PENGUINS ’54-46 Reggae per Xics Ràdio’

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 18 h

Preu: 8 €

Preu amb descompte: 6 € (Gratuït per als menors de 3 anys)

Tota la informació es pot consultar a www.temporada.cat

Sense resultats to "El TÀG s'omplirà diumenge de cançons de sempre, versionades 'reggae'"