Un espectacle musical carregat d’imaginació i tendresa

Formigues, veïnes tafaneres, astronautes i astrònoms, equilibristes de circ, dones d’aigua, princeses d’anar per casa… Per un instant, Jordi, Claudi i Toni faran volar la imaginació i somiar desperts a través dels seus records i les seves cançons.

Aquests seran uns trets característics del proper espectacle familiar que arribarà aquest proper diumenge al Teatre Àngel Guimerà, a càrrec d’una companyia que actua per primera vegada a l’equipament del Vendrell.

La Tresca i Xirriquiteula feia molt de temps que s’anaven fent l’ullet, en les seves trobades parlaven i s’entenien. L’admiració, el respecte i sobretot l’amistat han fet que s’ajuntessin per preparar aquest espectacle. S’han agafat la mà per una estona, i han fet un saltet endavant.

Un espectacle musical, familiar i senzill, proper, ple de tendresa i de sentit de l’humor, nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre.

Intèrprets:

Direcció: Iolanda Llansó

Intèrprets: Toni López, Jordi López i Claudi Llobet

Composicions i arranjaments musicals: La Tresca i la Verdesca

Companyia: Xirriquiteula Teatre i La Tresca i la Verdesca

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h. Es poden comprar també al web www.ticketea.com i al mateix dia de l’espectacle, 1 hora abans.

‘PER UN INSTANT’

Dia: Diumenge 24

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 18h

Preu: 6€ (4€ amb descompte) Gratuït per als menors de 3 anys.

Sense resultats to "Un espectacle musical carregat d’imaginació i tendresa"


    Alguna cosa a dir?