Una emotiva comèdia creada després de l’exitosa primera part

Després de l’èxit aconseguit amb ‘Smiley’, l’autor i director Guillem Clua opta per tornar a portar de nou als escenaris aquesta història, amb una segona part molt esperada.

‘Smiley, després de l’amor’ és una brillant comèdia romàntica tremendament contemporània que explica la història d’amor entre l’Àlex i el Bruno, una parella que fa vuit anys que es va enamorar inesperadament i que ara s’enfronta a problemes una mica més madurs, però igual de divertits i entretinguts.

Han passat vuit anys des del darrer cop que vam veure l’Àlex i el Bruno, els protagonistes de Smiley, una història d’amor. Els vam deixar just després d’enviar-se un smiley -dos punts, un guionet i un parèntesi tancat que ho van canviar tot- i fent-se un petó de pel·lícula. Va ser un moment màgic.

Però les coses no van anar com esperaven. Les seves diferències, petites i simpàtiques al principi, es van anar fent més i més grans a mesura que passaven els mesos. La realitat del dia a dia es va acabar imposant a l’enamorament edulcorat de les pel·lícules i, avui, vuit anys després, tot és ben diferent. L’Àlex està a punt de fer quaranta anys i el Bruno s’ha d’enfrontar a una de les decisions més importants de la seva vida. És en aquest punt crucial de les vides de tots dos que ens retrobem amb ells, en la segona part de l’exitosa comèdia Smiley, de Guillem Clua.

Les entrades es poden comprar al web www.temporada.cat, i de forma presencial els divendres de 10 a 13h, a l’Escola municipal de Música Pau Casals.

‘Smiley! Després de l’amor’

Dia: Dissabte 8 de maig

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20 h
Preu: 17 euros

Preu amb descompte: 13 euros

Autor i director: Guillem Clua

Intèrprets: Ramon Pujol i Albert Triola

Producció: Companyia Smiley amb La Brutal

1 Reply to "Una emotiva comèdia creada després de l'exitosa primera part"

 • comment-avatar
  luca brunetti
  8 Maig, 2021 (7:35 pm)
  Reply

  Se sabe si lo vais a repetir después el 8 de mayo ?
  Merci


Alguna cosa a dir?